O nama

Gordana Božilović Petrović - Advokatska kancelarija Božilović Petrović

Advokatska kancelarija Božilović – Petrović osnovana je 1987. godine, od strane advokata Vladimira Petrovića, koji poseduje višedecenijsko pravosudno iskustvo koje je započeo kao sudije, a potom kao advokat.

Od 2008. godine advokatskoj kancelariji se pridružila Prof.dr Gordana Božilović – Petrović.

Sedište advokatske kancelarije je u Beogradu, ulica Savska 17, prvi ulaz.

Delatnost kancelarije se prostire na celoj teritoriji Republike Srbije i van nje u skladu sa važećim zakonima i međunarodnim ugovorima.

Uža specijalnost advokatske kancelarije:

  • zastupanje domaćih i stranih pravnih i fizičkih lica pred svim sudovima i organima uprave u građanskim predmetima, privrednim sporovima, upravnim sporovima, u postupcima pred Ustavnim sudom, u postupcima izvršenja i svim drugim vrstama postupaka, pred svim sudovima i državnim organima;
  • odbrana u svim krivičnim postupcima, pred svim sudovima, odbrana u postupcima pred prekršajnim sudom, (odbrana u privrednim prestupima), kao i zastupanje oštećenih u svim napred navedenim postupcima;
  • odbrana i zastupanje maloletnih lica u svim postupcima, sa odgovarajućim sertifikatima;
  • registracija svih vrsta privrednih društava i ustanova;
  • sačinjavanje svih vrsta ugovora;
  • pružanje konsultanskih usluga iz svih oblasti prava od strane advokata specijalizovanih za određenu oblast

Naša kancelarija blisko sarađuje sa mnogim advokatskim kancelarijama na području Republike Srbije. Svoje usluge pruža na srpskom i engleskom jeziku.

Kriterijumi koji definišu način na koji radimo, kao i način na koji se odnosimo prema klijentima su stručnost, integritet, pouzdanost, timski rad i odgovornost.

Advokatske kancelarije je u saradnji sa nekoliko stalnih saradnika koji su poznati stručnjaci u svojim oblastima.